Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر مالک خودرو هستید، می‌دانید که بیمه شخص ثالث برای همه دارندگان وسایل نقلیه الزام قانونی دارد. این بیمه  مسئولیت قانونی شما را در قبال خسارتی که ممکن است به شخص ثالث وارد کنید، پوشش می‌دهد.

مهم است که این حوزه لاینفک بیمه‌ای  رانندگان را با جزئیات درک کنید تا بتوانید  در مواقع نیاز با آگاهی کامل از چند و چون پوشش‌ها و شرایط آن به جبران خسارت‌ها اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
خواندن این راهنمای بیمه‌نامه که شامل پوشش‌ها و نحوه محاسبه قیمت و خرید آن است، به همه رانندگانی پیشنهاد می‌کنیم که به امنیت خود و سایر شهروندان اهمیت می‌دهند.
بیمه شخص ثالث چیست؟
تصادفات برنامه ریزی نشده است. حوادث رانندگی می‌تواند به دلیل بدشانسی، رعایت نکردن قوانین رانندگی یا شرایط بد جاده باری همه حتی رانندگان حرفه ای پیش بیاید. در این تصادفات، احتمال صدمات عمده جانی یا خسارت مالی وجود دارد؛ اما اگر در حال حاضر از بیمه شخص ثالث خودرو به عنوان ناجی در چنین شرایط ناگوار برخوردار هستید، می‌توانید با خیالی راحت در جاده‌ها تردد داشته باشید.
بیمه شخص ثالث خودرو:  پشتیبان محافظتی از شما و دیگران در برابر هرگونه خسارت است که در هنگام تصادف اتومبیل شما با اتومبیل شخص دیگر ایجاد می‌شود. این خسارت می‌تواند صدمه بدنی یا خسارت به اموال شخص ثالث باشد. شخص ثالث هر شخص غیر راننده مقصر و  کسی‌ست که زیان دیده است و شما با او تصادف کرده‌اید. شرکت بیمه طبق توافقات بیمه ثالث،  هزینه تعمیر خودرو  و بستری شخص ثالث را جبران می‌کند.
چرا بیمه شخص ثالث بخریم؟
بیمه شخص ثالث به معنای حداقل پوشش بیمه‌ای خودروی شما برای تردد در جاده‌ها است. درصورت برخورد پلیس راهنمایی و رانندگی با مالکان خودروی فاقد این آن‌ها شما را جریمه‌های سنگین و حتی توقیف خودرو  می‌کند. علاوه بر این، اگر شخص خودروی خود را بیمه نکرده باشد و در تصادفات هر اتفاقی برای شخص ثالث بیفتد باید هزینه‌ی خسارت را از جیب خود پرداخت کنید.
بیمه‌نامه شخص ثالث بیمه‌نامه‌ای است که براساس آن شرکت بیمه موافقت کرده و متعهد می‌شود که خسارات بیمه شده را جبران کند. البته این خسارات در شرایط زیر پرداخت می‌شود:
در صورتی که بیمه شونده تحت شکایت قرار گرفته یا مسئولیت قانونی وی در قبال جراحات یا خسارت مالی وارد شده به شخص ثالث به رسمیت شناخته شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این بیمه‌نامه، خواندن مطلب "بیمه شخص ثالث چیست"  پیشنهاد می‌شود.
آگاهی از قوانین بیمه ثالث؛ راهکاری برای کمک به شما در جریان تصادفات سهمگین رانندگی
مزایا و اهمیت طرح بیمه شخص ثالث خودرو
در اینجا برخی از مزایا و اهمیت برنامه بیمه شخص ثالث خودرو برای شما آورده شده است.
رهایی از جریمه و مجازات قانونی
مزیت اصلی داشتن پوشش شخص ثالث فرار از جریمه‌ها و مجازات قانونی است. اگر بدون پوشش شخص ثالث رانندگی کنید، شاید جریمه‌های سنگینی بپردازید. بنابراین، پوشش شخص ثالث توصیه می شود تا از چنین دردسرهای قانونی جلوگیری شود.
جبران خسارت مالی
پوشش بیمه شخص ثالث خودرو بار مالی را متحمل می‌شود که ممکن است در صورت ضرر شخص ثالث بر دوش شما باشد. به این ترتیب، امنیت مالی را برای شما فراهم می‌کند.
مقرون به صرفه
قیمت بیمه شخص ثالث خودرو در مقایسه با پوشش ارائه شده، بسیار مقرون به صرفه و پایین است.
بیمه شخص ثالث چه پوشش‌هایی دارد؟
بیمه شخص ثالث دو نوع خسارات مالی و جانی یا همان خسارات بدنی شخص ثالث را پوشش می دهد و بیمه‌گر متعهد به پرداخت حداکثر پوشش بیمه شخص ثالث اتومبیل برای جبران خسارت های جانی و مالی مطابق حداکثر تعهدات توافقی در بیمه‌نامه شخص ثالث است.
خسارت مالی: 
خسارت‌هایی كه به اموال اشخاص ثالث وارد می‌شود مانند تصادف و خسارت به خودروی ثالث.چنین خسارت هایی، زیان مادی شخص ثالث دارنده وسیله نقلیه موضوع بیمه را شامل می گردد.
خسارت بدنی: 
خسارت های جانی اشخاص ثالث که شامل فوت، نقص عضو و هزینه های پزشکی ناشی از حادثه با موضوع بیمه باشد.خسارت بدنی پرداختی یا همان دیه یا ارش (دیه ای که مقدار آن در شرع مقدس مشخص نشده است) به نوع صدمه بدنی مانند شکستگی ، نقص عضو و از کار افتادگی جزئی یا کلی ـ موقت یا دائم ـ دیه فوت و هزینه معالجه اشخاص ثالث در اثر حوادث تحت پوشش بیمه شخص ثالث بستگی دارد.
پوشش های بیمه شخص ثالث برای جبران  خسارت جانی افراد ثالث
حال شاید علاقه مند باشید که بدانید قیمت این بیمه خودرو چگونه محاسبه می‌شود؟ در ادامه به این سوال شما پاسخ می‌دهیم:
محاسبه قیمت بیمه شخص ثالث چگونه است؟
مبنای محاسبه حق بیمۀ شخص ثالث و میزان پوشش مالی و بدنی آن، دیۀ کامل یک انسان در ماه حرام است. بهتر است بدانید که ماه‌های ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب: ماه‌های حرام در تقویم قمری به شمار می‌آیند. میزان دیۀ شخص فوت شده در حادثۀ رانندگی برحسب مبالغ مذکور تعیین می‌گردد. بر همین اساس، هر ساله، بیمۀ مرکزی حداقل و حداکثر حق بیمه شخص ثالث را بر اساس نرخ دیه و تعداد سیلندر وسیلۀ نقلیه به شرکت‌های بیمه اعلام می‌کند. میزان دیه کامل تعیین شده توسط قوه قضاییه در سال 1400 معادل 640 میلیون تومان و در ماه غیرحرام معادل 480 میلیون تومان مشخص شد.
همچنین نرخ بیمه شخص ثالث براساس نوع خودرو، پوشش انتخابی جریمه دیکرد، تخفیفات و... محاسبه می‌شود:
کاربری خودرو
برخی از خودروها نسبت به سایرین در معرض ریسک و خسارت بیشتری هستند. از این دست اتومبیل‌ها می‌توان به
آمبولانس
آتش‌نشانی
تاکسی درون شهری و برون شهری
اشاره کرد. از آن‌جا که میزان ریسک برای تعیین قیمت بیمه اهمیت بالایی دارد و هرچه میزان ریسک بیشتر، حق بیمه بیشتر است، طبیعی است که دارندگان خودروهای گروه‌های یاد شده مجبور به پرداخت حق بیمه سنگین‌تری برای بیمه شخص ثالث اتومبیل خود باشند.
جریمۀ دیرکرد بیمه‌‍ شخص ثالث
اگر مدت اعتبار بیمه شخص ثالث خودرو به پایان رسیده باشد و فرد بیمه‌گزار آن را تمدید نکند، دو مساله برای او پیش خواهد آمد:
اگر مدت اعتبار بیمه نامه شخص ثالث منقضی شده‌ باشد و حادثه دارای خسارت مالی یا جانی رخ دهد، بیمه‌گر تعهدی در قبال پرداخت خسارت ندارد و خود شخص مالک خودرو یا وسیله نقلیه زمینی باید خسارت را پرداخت کند.
هنگام تمدید بیمه‌نامه خودرو نیز، جریمه دیرکرد معادل تقسیم حق بیمه کامل و سالانه و بدون تخفیف خودرو بر تعداد روزهای سال به میزان حق بیمه او اضافه خواهد شد. بیمه مرکزی مبلغ جریمه دیرکرد خودروهای مختلف را هر سال تعیین و اعلام می‌کند.
میزان پوشش مالی بیمه ثالث
بیمه مرکزی هر سال حداقل و سقف تعهدات مالی بیمه شخص ثالث را تعیین می‌کند. همه شرکت‌‌های بیمه باید حداقل پوشش مالی را ارائه دهند. برخی از شرکت‌های بیمه با توجه به سطح توانگری مالی خود، سقف تعهدات مالی بیمه شخص ثالث را نیز به بیمه‌گزاران ارائه می‌کنند.بیمه‌گزار می‌تواند با پرداخت حق بیمه بیشتر، پوشش مالی بیشتری دریافت کند.
تخفیف عدم خسارت خودرو یا تخفیفات بیمه شخص ثالث
عامل تاثیرگذار بر بیمه شخص ثالث، تخفیف عدم خسارت بیمه است یعنی به تعداد سالی که بیمه‌گزار از بیمه‌گر خسارت دریافت نکرده باشد، در هنگام تمدید بیمه‌نامه می‌تواند از شرکت بیمه‌گر تخفیف بگیرد و مبلغ تخفیف از حق بیمه شخص ثالث او کسر خواهد شد.
 طبق اعلام بیمه مرکزی، بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مالکان وسایل نقلیه موتوری زمینی می‌توانند سابقه تخفیف عدم خسارت بیمه نامه‌های شخص ثالث و حوادث راننده را به وسیله نقلیه دیگر از همان نوع (مثلاً سواری به سواری) که متعلق به خود، همسر، والدین یا اولاد بلاواسطه آنها باشد، انتقال دهند.
مدت اعتبار بیمه ثالث ماشین
شرکت‌های بیمه، این بیمه خودرو را در دو نوع بلندمدت یک ساله یا چند ماهه ( مثلا بیمه ثالث سه ماهه، شش ماهه و نه ماهه) بنا به درخواست متقاضی صادر می‌کنند. در کل حق بیمه ثالث کوتاه مدت در مقایسه با بیمه یک ساله بیشتر خواهد بود ولی گاهی ضرورت‌ها نظیر شرایط مالی یا فروش خودرو در ماه‌های آتی کمتر از یک سال ایجاب می‌کنند که بیمه‌گزار به خرید بیمه شخص ثالث سه ماهه، شش ماهه یا حتی بیمه ثالث قسطی روی آورد.
استعلام قیمت و خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو:                                          https://bimeh.com/thirdparty
 
چگونه خرید بیمه شخص ثالث را به صورت آسان و سریع تجربه کنیم؟
مهم است که قبل از خرید بیمه‌نامه، اصول اولیه بیمه خودرو و نکات و شرایط مرتبط را بدانید. شما باید تمام اطلاعات لازم و نرخ بیمه خودرو شخص ثالث را از شرکت‌های مختلف  بیمه داشته باشید تا بتوانید از بین گزینه‌های متعدد، بهترین بیمه خودرو نظیر بیمه بدنه یا بیمه شخص ثالث را خریداری نمایید.
خرید اینترنتی بیمه خودرو: بیمه شخص  و بیمه بدنه
برای این کار، نیازی نیست در شرایط کرونا،  زمان و تلاش زیادی را صرف خرید حضوری بیمه‌نامه از  نمایندگی‌های بیمه نمایید. شما می توانید از کارشناسان سامانه استعلام، مقایسه و خرید آنلاین بیمه دات کام مشاوره بگیرید. همچنین می‌توانید به سایت https://bimeh.com/ مراجعه کرده و در صفحه استعلام بیمه شخص ثالث، اقدام به تکمیل فرم‌ها کرده و پس از سفارش بیمه‌نامه شخص ثالث آن را رایگان در مقصد انتخابی خود تحویل بگیرید.
آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان فرهنگ، خیابان سرو شرقی، پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶
پست الکترونیک: info@bimeh.com
شماره تماس: ۰۲۱-۴۳۷۲

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه نامه شخص ثالث بیمه شخص ثالث شخص ثالث خودرو خسارت مالی پوشش مالی بیمه گزار بیمه ثالث خسارت ها بیمه گر حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از اختصاص ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار به صندوق بیماران خاص در سال ۱۴۰۳ و تدوین بسته‌های جدید خدمتی برای بیماران صعب العلاج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، محمد مهدی ناصحی در نشست خبری روز بیماران خاص و صعب‌العلاج و روز تالاسمی اظهار کرد: اعتبار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال تأسیس پنج همت بود که سال گذشته به هفت همت رسید و امسال در دومین سال تأسیس به ۹ همت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه این صندوق طی دو سال گذشته ارتقا و قوام یافته است، افزود: رشد مناسب اعتبارات طی این دو سال نشان از همت دولت و وزارت بهداشت برای گسترش چتر حمایتی از بیماران خاص دارد و همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و بیمه سلامت در یک سال و نیم گذشته موجب شده است که شاکله اصلی صندوق طراحی شود و شاهد تزریق منابع پایدار به آن در قالب بودجه عمومی کشور باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در حال حاضر این صندوق برای ۱۰۷ گروه بیماری بسته خدماتی تدوین کرده و در سامانه‌ها قرار داده است و به تدریج درباره سایر بیماری‌های خاص نیز بسته‌های خدمتی تدوین و از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ خواهد شد و در سامانه‌ها بارگذاری می‌شود.

ناصحی با بیان اینکه تاکنون بسته‌های خدمتی ۵۳ بیماری خاص در سامانه بارگذاری شده است، گفت: امسال نیز بسته‌های خدمتی ۱۱ بیماری جدید تدوین شده که بسته‌های خدمتی شش بیماری آماده بارگذاری در سامانه است.

وی افزود: قبل از قانون تشکیلات صندوق حمایت از بیماران خاص، فقط پنج بیماری خاص تحت پوشش بیمه سلامت ایران بود، اما با تشکیل این صندوق به تدریج مابقی بیماری‌های خاص به پوشش بیمه‌ای صندوق اضافه شد و بسته‌های غنی خدمتی تدوین شده و مرتب در حال بازبینی خدمات درمانی، تشخیصی، دارویی و توانبخشی به بیماران خاص هستیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه سیر تکاملی صندوق در حال انجام است، تصریح کرد: بدیهی است که هنوز با سقف پوشش خدمتی و فعالیت صندوق فاصله داریم که با دربرگیری کامل بیماران خاص و خرید کامل خدمات دولتی و خصوصی این پوشش تکمیل می‌شود.

ناصحی بیان داشت: برای رسیدن به نقطه تکامل صندوق حداقل سه برابر بودجه فعلی اعتبار لازم داریم تا بتوانیم بار بیماری‌ها را کم و از بیماری‌های مهم مثل دیابت، قلبی و فشار خون پیشگیری کنیم.

تدوین بسته‌های خدمتی و بیمه‌ای دندانپزشکی

وی از تدوین بسته‌های خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص و بارگذاری آن روی سامانه خبر داد و گفت: این خدمات برای بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، دیالیز، متابولیک، بال پروانه‌ای، انواع پیوندها، انواع سرطان‌ها، اختلالات روان و اوتیسم انجام خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اضافه کرد: هزینه‌های بستری بیماران پیوندی و کاشت حلزون هم تحت پوشش صندوق قرار گرفته، بسته خدمات رایگان هپاتیت سی در سامانه بارگذاری شده و برای سایر بیماران نیز به تدریج انجام خواهد شد، از جمله برای بیماران اس ام ای و هموفیلی در حال تکمیل است.

ناصحی با اشاره به نشان دار شدن دو میلیون از بیماران تأمین اجتماعی در سامانه صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج گفت: همه این بیمه شدگان باید بتوانند از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند، زیرا صندوق همگانی است و متعلق به سازمان بیمه‌ای خاصی نیست.

وی در خصوص بیماری‌های تحت پوشش این صندوق اضافه کرد: بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی، نارسایی مزمن کلیه، ام اس، دیالیز (همودیالیز و دیالیز صفاقی)، هپاتیت سی، انواع سرطان‌ها، بیماری کودکان اوتیسم، اختلالات مزمن روانی، پیوندها، مغزی، دیابت، جراحی پارکینسون، صرع، آسیب‌های شنوایی شدید و عمیق، کاشت حلزونی، دیستروفی عضلانی و ۲۱ بیماری متابولیک تحت پوشش صندوق قرار دارند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در بخش دارویی عمده هزینه‌های بیماران خاص پرداخت می‌شود و تا حد کامل داروها تحت پوشش هستند و بیماری‌های اس ام ای و سرطانی را تا صددرصد پوشش می‌دهیم و برای بعضی بیماری‌ها مانند هموفیلی، بیمار فقط نیم درصد فرانشیز پرداخت می‌کند، ۲۵ درصد هزینه تأمین اندام مصنوعی مثل قطع عضو ناشی از دیابت نیز از صندوق پرداخت می‌شود، همچنین خدمات پاراکلینیک مهم مانند پت اسکن برای تشخیص سرطان و رادیوتراپی نیز تحت پوشش صندوق قرار دارد.

ناصحی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر شش بسته خدمت جدید ابلاغ شده که بسته‌های جدید کاشت حلزون و اوتیسم بالای ۱۲ سال از جمله آنها است که در حال نهایی شدن در معاونت درمان وزارت بهداشت است؛ سهم پرداختی سرطانی‌ها بابت خدمات رادیوتراپی در مراکز دولتی رایگان شده و در مراکز خصوصی کاهش یافته است، تا پایان سال ۱۴۰۲ بالغ بر شش میلیون و ۶۰۰ بار مراجعه به این صندوق توسط بیماران خاص انجام شده است.

وی با اشاره به روز جهانی تالاسمی بیان کرد: در بحث پیشگیری از تولدهای جدید تالاسمی در کشور اقدامات زیادی طی دهه‌های گذشته انجام شده که این اقدام از همه برنامه‌ها مهم‌تر بوده است، تولد تالاسمی ماژور در کشور به حداقل رسیده و برای ادامه درمان، تشخیص و تأمین داروی پیوند کننده و دفع کننده و ایمنی بخشی این بیماران از ردیف مربوطه در صندوق حمایت کامل‌تری انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: تالاسمی به صورت تک بیماری خاص از سال‌های قبل مورد حمایت بوده و خدمات رایگان به آنان انجام شده، اما این حمایت‌ها با تأسیس صندوق افزایش یافته است؛ همچنین ۲۶ کد خدمت اعم از آزمایش پرتو پزشکی، سنجش تراکم استخوان، توانبخشی، روانشناسی و دندانپزشکی برای تالاسمی‌ها افزایش یافته و با توجه به معضلات این بیماران، بسته‌های خدمتی در صندوق طوری طراحی شده است که همه خدمات موردنیاز تالاسمی‌ها تحت پوشش قرار گیرد.

ناصحی افزود: درباره بیماران ام اس نیز داروی خارجی و ایرانی وجود دارد و برای ۹۵ درصد از هزار بیمار ام اس که به داروی داخلی حساسیت دارند، داروی برند تأمین شده است و این سیاست برای همه بیماران خاص اعمال خواهد شد؛ سرشماره ۱۶۶۶ برای اطلاع مردم از بیماری‌های خاص و خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص است که مردم می‌توانند برای اطلاع از پوشش بیمه‌ای این صندوق برای بیماران خاص با آن تماس بگیرند، انسولین‌های تزریقی پرهزینه‌ترین و داروی متفورمین دیابتی‌ها پرتیراژترین داروی تحت پوشش صندوق است و بیماری‌های دیابت و فشارخون پرهزینه‌ترین بیماری‌های تحت پوشش هستند.

کد خبر 751129

دیگر خبرها

  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای